logo_katarisma-removebg-preview
Program:Lun - Vin 10.00 - 17.00 / Sâm-Dum - Închis

Politică de confidențialitate

NOTIFICARE DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ÎN CADRUL https://katarisma.ro/

Introducere
 1. Ce date personale colectăm și în ce scop?
 2. Dezvăluirea informațiilor dvs. personale
 3. Cum vă protejăm datele personale?
 4. Drepturile și opțiunile dvs
 5. Informații speciale pentru părinți
 6. Cum ne puteti contacta

Katarisma.ro cu o adresă la Brăila, Strada G-ral C-tin Atanasiu, Nr. 1C („Katarisma.ro”, „nostru”, „noi” sau „nou”) sau companiile afiliate sau afiliate ale acestora se angajează în colectarea, utilizarea și Dezvăluirea informațiilor personale. Această politică de confidențialitate are scopul de a vă ajuta să înțelegeți practicile noastre de confidențialitate, inclusiv ce informații personale colectăm, de ce le colectăm, în ce scopuri le folosim și cum le protejăm, precum și drepturile dumneavoastră de confidențialitate.

Introducere

Katarisma.ro apreciază interesul dumneavoastră față de companie, produsele și serviciile acesteia prin accesarea site-urilor noastre web (https://katarisma.ro/) sau a canalelor de comunicare aferente, inclusiv, dar fără a se limita la paginile noastre de socializare și/sau Canale și Bloguri (colectiv , „Paginile Katarisma.ro”). Această declarație de confidențialitate se aplică datelor cu caracter personal pe care le colectăm sau le procesăm atunci când interacționați cu paginile Katarisma.ro. Puteți interacționa cu Katarisma.ro prin paginile Katarisma.ro, achiziționarea și utilizarea produselor/serviciilor noastre, prin comunicări comerciale, dar și prin intermediul departamentului nostru de relații cu clienții. Aceste interacțiuni pot fi efectuate de vizitatori, clienți, clienți de afaceri, furnizori și/sau parteneri de afaceri.

Katarisma.ro prelucrează datele personale în afara paginilor Katarisma.ro care necesită o declarație de confidențialitate diferită (de exemplu, proiecte de cercetare Katarisma.ro sau alte site-uri web sau portaluri specifice). În aceste cazuri, Katarisma.ro va sublinia clar că respectiva declarație de protecție a datelor diferă de această declarație de protecție a datelor.

Nu în ultimul rând, confidențialitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Ne-ați acordat încrederea interacționând cu Paginile Katarisma.ro și apreciem încrederea dumneavoastră. Aceasta înseamnă că ne angajăm să vă protejăm confidențialitatea în orice moment.

Ce date personale colectăm și în ce scop?

Când folosim termenul „informații personale” în Politica de confidențialitate, ne referim la informații despre dumneavoastră care ne permit să vă identificăm, direct sau în combinație cu alte informații pe care le putem avea.

Katarisma.ro date cont.
Poti alege sa iti creezi un cont Katarisma.ro online pentru a beneficia de serviciile noastre si/sau a face cumparaturi online.

Când vă creați un cont Katarisma.ro, colectăm următoarele informații personale:

 • Nume de familie
 • data nașterii sau vârsta
 • Adresa de email
 • parola
 • Țara și limba preferate din URL-ul extins de pe pagina Katarisma.ro unde ți-ai creat contul
 • adresa postala
 • numar de telefon
 • CNP / CUI (necesar pentru facturare)

Dacă ați ales să vă creați un cont Katarisma.ro cu contul dvs. de socializare, este posibil să primim detaliile profilului dvs. de socializare pe care alegeți să ni le împărtășiți.
Folosim aceste informații personale pentru a crea și menține contul dvs. Katarisma.ro. Poti folosi contul tau Katarisma.ro pentru diverse servicii. Dacă utilizați contul dvs. Katarisma.ro pentru un serviciu, este posibil să adăugăm informații personale în contul dvs. Katarisma.ro. Următoarele paragrafe vă informează despre Serviciile pe care le puteți utiliza și ce date personale adăugăm în contul dvs. Katarisma.ro atunci când le utilizați.

Contul tau Katarisma.ro va fi creat doar la cererea ta. Prin urmare, considerăm că prelucrarea datelor contului este necesară pentru executarea contractului la care sunteți parte și este legitimă în temeiul articolului 6 litera (b) din Regulamentul (CE) 5419/16.

Date de aprovizionare și înregistrare
Puteti achizitiona produse si servicii Katarisma.ro din magazinul nostru online.

Când achiziționați produse/servicii și vă înregistrați produsul, colectăm următoarele date personale:

 • Adresa de livrare si facturare
 • numar de telefon
 • Istoricul facturării, care include un rezumat al produselor/serviciilor achiziționate.
 • Detalii despre conversațiile pe care le puteți avea cu departamentele de servicii pentru clienți cu privire la întrebări despre produsele/serviciile achiziționate sau probleme legate de cumpărăturile online
 • Detalii despre produsul/serviciul înregistrat, cum ar fi numele produsului/serviciului, categoria de produs căreia îi aparține, numărul de model al produsului, data achiziției, dovada achiziției.

Folosim aceste informații personale pentru a finaliza achiziția și/sau pentru a vă înregistra produsul. Daca te conectezi in contul Katarisma.ro, datele de achizitie si datele de inregistrare vor fi adaugate in contul tau Katarisma.ro. Dacă achiziționați produse/servicii de la Katarisma.ro în calitate de „Vizitator”, vom folosi detaliile dvs. de achiziție și înregistrare pentru a finaliza achiziția, dar nu vom adăuga informațiile în contul dvs. Katarisma.ro.
Produsele vor fi achiziționate și înregistrate doar la cererea dumneavoastră. Considerăm că prelucrarea Datelor dumneavoastră de aprovizionare și înregistrare este necesară pentru executarea contractului la care sunteți parte și legală în temeiul articolului 6 litera (b) din Regulamentul (CE) 5419/16.
Date de comunicare promoțională
Vă puteți abona la comunicări comerciale și promoționale.
Dacă vă abonați la comunicări comerciale și promoționale, folosim următoarele date personale:

 • Adresa de email (daca nu ai cont)
 • Detaliile contului dvs. Katarisma.ro
 • data nașterii sau vârsta
 • Interacțiunile tale cu paginile lui Katarisma.ro, e-mailurile pe care le dai clic și le deschizi și prezența la evenimente.

Folosim aceste informații personale pentru a vă trimite comunicări promoționale despre produsele, serviciile, evenimentele și promoțiile Katarisma.ro pe baza preferințelor și comportamentului dumneavoastră.
Companiile Grupului Katarisma.ro vă pot contacta trimițându-vă comunicări promoționale prin e-mail, SMS sau alte canale digitale precum aplicații mobile și platforme sociale. Pentru a vă personaliza comunicarea în funcție de comportamentul și preferințele dumneavoastră, și astfel pentru a vă oferi cea mai bună experiență personalizată posibilă, este posibil să analizăm și să combinăm toate informațiile despre datele contului dumneavoastră și datele despre interacțiunile dumneavoastră cu Katarisma.ro. De asemenea, folosim aceste informații pentru a crea segmente de public care arată care sunt produsele și/sau serviciile noastre de interes pentru utilizatori și pentru a urmări succesul eforturilor noastre de marketing.
Katarisma.ro iti ofera posibilitatea de a-ti retrage consimtamantul de a primi comunicatii comerciale in orice moment, folosind link-ul de dezabonare din partea de jos a email-urilor de comunicatii comerciale pe care le primesti de la noi.
De asemenea, vă putem trimite prin e-mail comunicatele de presă ale lui Katarisma.ro (date jurnalistice prin email). Când Katarisma.ro trimite comunicate de presă, datele dumneavoastră precum numele, datele de contact (cum ar fi e-mailul) și informațiile companiei vor fi prelucrate.
Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru comunicații publicitare are loc pe baza consimțământului dumneavoastră, adică pe bază voluntară; acest motiv este legal în temeiul articolului 6 litera (a) din Regulamentul (CE) nr. 5419/16. În cazul în care Katarisma.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pe baza consimțământului dumneavoastră, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta natura juridică a prelucrării în baza acordului înainte de a vă retrage consimțământul.
Date legate de opiniile online
Puteți să vă exprimați părerea, să adăugați comentarii, să puneți întrebări, să acordați evaluări și să adăugați evaluări în recenziile online (Opinii online).

Dacă utilizați această opțiune, procesăm următoarele date personale:

 • ID cookie
 • Opiniile / comentariile / întrebările / evaluarea dvs
 • Datele dvs. de contact dacă ni le furnizați (nume, e-mail, număr de telefon).

Katarisma.ro folosește aceste date personale pentru a obține informații valoroase pe baza cărora paginile sale sau gama sa de produse/servicii pot fi îmbunătățite de către Katarisma.ro.
Considerăm că prelucrarea datelor dumneavoastră în legătură cu opiniile online se bazează pe un interes legitim al lui Katarisma.ro de a-și îmbunătăți paginile Katarisma.ro și gama sa de produse și servicii și este legală în temeiul articolului 6 (f) din Regulament. este (CE) 5419/16.

Date despre evenimente

Katarisma.ro poate colecta date pentru evenimente, seminarii online sau expozitii comerciale („Evenimente”) la care puteti participa sau va puteti inregistra prin Site-urile Katarisma.ro. Vă puteți înscrie la eveniment fie prin Paginile Katarisma.ro, fie prin celălalt organizator.
Când vă înregistrați pentru un eveniment, procesăm următoarele informații:

 • Nume de familie
 • E-mail
 • adresa postala
 • produsul/serviciul de interes.
 • numar de telefon

Înregistrându-vă la un eveniment, sunteți de acord să primiți comunicări de la Katarisma.ro direct legate de eveniment, cum ar fi locația și ora evenimentului.
Considerăm că prelucrarea Datelor evenimentului este necesară pentru executarea contractului la care sunteți parte și este legitimă în temeiul articolului 6 litera (b) din Regulamentul (CE) 5419/166.
Date legate de monitorizarea rețelelor sociale
Când interacționați sau comunicați cu canale/pagini/promoții și bloguri din rețelele de socializare (de exemplu, când faceți clic pe „apreciez” sau „distribuiți”, când postați și distribuiți comentarii și când lăsați evaluări și recenzii), datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către un terț care furnizează serviciile de monitorizare a rețelelor sociale ale lui Katarisma.ro. Aceasta înseamnă că terțul care furnizează servicii de monitorizare a rețelelor sociale va păstra o copie a interacțiunilor tale publice online la care terțul ne-a dat acces.

Datele personale pe care le colectăm includ date disponibile public pe care le-ați furnizat în contextul platformelor sociale, date pe care le primim de la acel furnizor de servicii sociale prin intermediul unei terțe părți care oferă servicii de monitorizare a rețelei. acestea pot fi: numele, ziua de naștere sau vârsta, pagina de pornire, fotografia de profil, fusul orar, adresa poștală, țara, interesele și comentariile și conținutul postat/partajat de dvs.
Folosim aceste date personale pentru a obține o imagine de ansamblu asupra modului în care oamenii cred despre noi și mărcile noastre și pentru a ne oferi o idee despre oamenii relevanți cu influență în mediul online și pentru a rezolva probleme și/sau produsele și serviciile oferite de Katarisma.ro si/sau pentru a incepe o conversatie cu dumneavoastra despre subiecte de publicitate (pe baza intrebarilor/ingrijorarilor pe care le-ati ridicat cu noi sau pe care le-ati adresat concurentilor nostri).

Considerăm că prelucrarea datelor legate de monitorizarea rețelelor sociale în contextul de mai sus se bazează pe un interes legitim al lui Katarisma.ro de a acționa în mod legal în temeiul articolului 6 lit. f) din Regulamentul (CE) 5419/16.
Date legate de interacțiunile de asistență pentru clienți
Puteți interacționa cu centrele noastre de asistență pentru clienți.
Atunci când contactați serviciul de relații cu clienții sau comunicați cu unul dintre reprezentanții Centrului de Suport Clienți Katarisma.ro prin e-mail, telefon sau în scris (de exemplu, card de răspuns), utilizăm următoarele date personale:

 • Detaliile contului dvs. de utilizator
 • Înregistrările și istoricul telefonului dvs., istoricul achizițiilor, conținutul oricăror întrebări sau întrebări pe care le-ați făcut.

Folosim aceste date cu caracter personal pentru a vă sprijini în calitate de consumator sau client (în legătură cu un produs sau serviciu), pentru a vă răspunde la întrebări, pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră și pentru a vă oferi servicii legate de clienți, cum ar fi repararea sau recumpărarea de produse . De asemenea, folosim aceste informații personale pentru a îmbunătăți, repara sau personaliza produsele și serviciile noastre, pentru a îndeplini standardele de conformitate și pentru a oferi instruire reprezentanților noștri de servicii pentru clienți.
În cazul în care vă oferim acest serviciu în baza unui acord, considerăm că prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea contractului la care sunteți parte și este legală în conformitate cu articolul 6 litera (b) din Regulamentul (CE). . 5419/16.
În alte cazuri, considerăm că prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în contextul de mai sus se bazează pe un interes legitim al lui Katarisma.ro de a acționa în mod legal în conformitate cu articolul 6 litera (f) din Regulamentul (CE) 5419/16.
Îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre (date legate de îmbunătățire)
Dacă folosim datele personale pe care le colectăm de la dumneavoastră atunci când ați folosit produsele/serviciile Katarisma.ro și/sau Site-urile Katarisma.ro în scopuri analitice, facem acest lucru pentru a vă oferi produsele/serviciile noastre îmbunătățite. cu o experiență de utilizator mai bună. De asemenea, facem acest lucru pentru a obține o imagine de ansamblu asupra produselor și/sau serviciilor noastre care sunt de interes pentru anumite grupuri țintă.

Considerăm că prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în contextul de mai sus se bazează pe un interes legitim al lui Katarisma.ro de a îmbunătăți paginile lui Katarisma.ro și gama de produse și servicii și este legală în conformitate cu articolul 6 (f). din Regulamentul (CE) 5419/16.
Date sensibile
În furnizarea de Servicii, este posibil să colectăm informații care ar putea dezvălui originea rasială sau etnică, sănătatea fizică sau mintală, convingerile religioase sau suspectele de infracțiuni sau convingeri. Conform articolului 9 din Regulamentul (CE) 5419/16, aceste informații sunt considerate „date cu caracter personal sensibile”.
Colectăm date sensibile numai dacă ați consimțit în mod expres, sunteți obligat să faceți acest lucru sau le-ați făcut publice în mod deliberat.

Dezvăluirea informațiilor dvs. personale

Afiliați și Furnizori de servicii

Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale:

 • companiilor noastre afiliate sau afiliaților în scopurile descrise în această notificare de confidențialitate
 • furnizorii noștri de servicii terți care furnizează servicii precum găzduirea site-urilor web, analiza datelor, procesarea plăților/facturii, onorarea comenzilor, furnizarea de tehnologie a informației și infrastructura aferentă, relații cu clienții, redirecționare e-mail, CRM, identitate de management, management de evenimente, informații despre piață, audit , detectarea fraudelor și alte servicii pentru a le permite să vă trimită comunicări comerciale, pe baza preferințelor dumneavoastră, atunci când ați ales să le distribuiți.
 • sponsori terți ai tombolelor, concursurilor și promoțiilor similare

Contactele dvs. asociate cu contul dvs. de rețea socială, alți utilizatori ai site-ului web și furnizorul de servicii asociat cu contul dvs. de rețea socială în legătură cu activitatea de rețea socială. Conectând contul dvs. Katarisma.ro și contul de socializare, ne autorizați să partajăm informații cu furnizorul de servicii asociat contului dvs. de socializare și înțelegeți că utilizarea informațiilor pe care le dezvăluim este supusă confidențialității furnizorului Politics Social Services.
Atunci când interacționați cu Katarisma.ro în calitate de client, furnizor sau partener de afaceri, Katarisma.ro poate dezvălui date personale disponibile în rapoarte și alte materiale furnizate de dvs. și/sau de compania dvs. ca urmare a lucrului cu un alt partener de afaceri devin și /sau un furnizor.
Alte utilizări și dezvăluiri
De asemenea, putem folosi și dezvălui informațiile dumneavoastră personale atunci când considerăm că este necesar sau adecvat: (a) pentru a respecta legislația aplicabilă, care poate include legi din afara țării dumneavoastră de reședință, pentru a răspunde solicitărilor din partea autorităților de aplicare a legii, a agențiilor de stat și guvernamentale, inclusiv autorități din afara țării dvs. de reședință pentru a coopera cu forțele de ordine sau din alte motive legale; (b) pentru a-și aplica propriile termeni și condiții; și (c) pentru a ne proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau proprietatea, precum și pe cele ale afiliaților sau afiliaților noștri, ale dumneavoastră sau ale altora.
În plus, în cazul oricărei reorganizări, fuziuni, vânzare, asociere în participație, cesiune, transfer sau altă dispoziție a întregii sau a oricărei părți a afacerii, activelor sau capitalului nostru (inclusiv în legătură cu orice procedură de faliment sau altele asemenea).

Servicii ale terților

Această Politică de confidențialitate nu abordează și nu suntem responsabili pentru confidențialitatea, informațiile sau alte practici ale oricărei terțe părți, inclusiv oricărei terțe părți care administrează orice site web sau serviciu la care Paginile Katarisma.ro se pot referi. Includerea oricărui link pe Site-urile Katarisma.ro nu implică faptul că noi, afiliații noștri sau afiliații noștri autorizam site-ul sau serviciul la care se face legătura.
În plus, nu suntem responsabili pentru colectarea, utilizarea, divulgarea sau politicile sau practicile de securitate ale altor organizații precum Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM sau orice alt dezvoltator de aplicații, furnizor de aplicații, furnizor de rețele sociale, sistem de operare furnizor, operator de telefonie mobilă sau producător de dispozitiv, inclusiv în ceea ce privește informațiile personale pe care le dezvăluiți altor organizații prin sau în legătură cu Site-urile Katarisma.ro. Aceste organizații pot avea propriile notificări, declarații sau politici de confidențialitate. Vă încurajăm cu tărie să citiți acestea pentru a înțelege cum Datele personale pot fi prelucrate de aceste organizații.
Conectând contul dvs. Katarisma.ro la contul de rețea socială, ne autorizați să partajăm informații cu furnizorul contului dvs. de rețea socială și înțelegeți că utilizarea informațiilor pe care le dezvăluim este guvernată de politica de confidențialitate a furnizorului rețelei sociale. Datele dvs. personale pot fi partajate prietenilor asociați cu contul dvs. de rețea socială, altor utilizatori ai site-ului web și furnizorului dvs. de cont de rețea socială în legătură cu activitățile dvs. de partajare pe rețelele sociale. Katarisma.ro se angajează să respecte practicile sau politicile de confidențialitate ale acelor terți, precum și propriile reguli interne pe rețelele de socializare.
Cookie-uri de la terți sau alte tehnologii de urmărire
Folosim cookie-uri sau tehnologii similare atunci când utilizați și interacționați cu Site-urile Katarisma.ro – când vizitați site-urile noastre web, când primiți e-mailuri de la noi, când utilizați aplicațiile noastre mobile și/sau dispozitivele conectate. În cele mai multe cazuri, nu vă putem identifica direct din informațiile pe care le colectăm folosind aceste tehnologii.
Datele colectate sunt utilizate pentru:

 • Asigurarea functionarii corecte a canalului digital
 • analizați utilizarea canalelor digitale, astfel încât să putem măsura și îmbunătăți performanța canalelor noastre digitale
 • Conectați-vă la rețelele sociale și citiți recenzii, contribuie la o mai buna personalizare a reclamei in functie de interesele tale, atat in cadrul canalelor digitale Katarisma.ro, cat si in afara;
 • Puteți șterge cookie-urile dacă doriți; Deși unele cookie-uri sunt necesare pentru a vizualiza și a naviga pe site-ul și aplicațiile noastre, majoritatea funcționalității sunt încă accesibile fără cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare și opțiunile noastre privind cookie-urile, vă rugăm să citiți Notificarea privind cookie-urile.
Cum vă protejăm datele personale?

Cum asigurăm securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal?

Ne străduim să luăm măsuri organizatorice, tehnice și administrative rezonabile pentru a proteja informațiile personale din cadrul organizației noastre. Din păcate, niciun sistem de transmisie sau stocare a datelor nu poate fi 100% sigur. Dacă aveți motive să credeți că interacțiunea dvs. cu noi nu mai este sigură, vă rugăm să ne anunțați imediat, conform secțiunii „Cum ne puteți contacta?”. De dedesubt.

Cât timp vor fi păstrate datele personale?

Păstrăm informațiile dumneavoastră personale atâta timp cât este necesar sau permis pentru scopurile pentru care au fost colectate. Criteriile pe care le folosim pentru a determina perioada de păstrare includ: (i) perioada de timp în care am avut o relație cu dumneavoastră pentru participarea dumneavoastră la Site-urile Katarisma.ro; (ii) existența unei obligații legale pe care trebuie să o respectăm; sau (iii) dacă reținerea este adecvată în lumina poziției noastre juridice (cum ar fi un termen de prescripție aplicabil, o investigație guvernamentală sau un litigiu).
Jurisdicția și transferul transfrontalier
Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi stocate și procesate în orice țară în care avem unități sau în care angajăm furnizori de servicii, iar prin utilizarea Site-urilor lui Katarisma.ro, sunteți de acord cu transferul de informații în țări din afara țării dumneavoastră de reședință, care pot conține Date. legi de protecție diferite de cele care se aplică în țara dvs. În anumite circumstanțe, instanțele, agențiile de aplicare a legii, autoritățile de reglementare sau autoritățile de securitate din acele țări au dreptul de a accesa datele dumneavoastră cu caracter personal.

Drepturile și opțiunile dvs

Dacă doriți să depuneți o cerere de acces, rectificare, ștergere, restricționare sau obiecție la prelucrarea datelor cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat anterior sau dacă doriți să trimiteți o solicitare pentru a primi o copie electronică a datelor dumneavoastră cu caracter personal care să fie trimisă către o altă companie (în măsura în care vi se acordă acest drept la portabilitatea datelor conform legislației în vigoare), ne puteți contacta la contact@katarisma.ro. Vom răspunde solicitării dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare.
În cererea dvs., vă rugăm să precizați clar ce informații personale doriți să modificați, dacă doriți ca informațiile dvs. personale să fie eliminate din baza noastră de date sau dacă doriți să ne informați cu privire la orice restricții pe care le puteți avea cu privire la modul în care le folosim , doresc să aplice date personale. Din motive de securitate, este posibil să procesăm numai cereri de informații personale asociate contului, adresa de e-mail sau alte informații despre cont pe care le utilizați pentru a ne trimite solicitări și este posibil să fie nevoie să vă verificăm identitatea înainte de a vă îndeplini cererea de a ne conforma.
De asemenea, puteți renunța la primirea de comunicări electronice de la Katarisma.ro. Dacă nu mai doriți să primiți e-mailuri comerciale, vă puteți dezabona făcând clic pe butonul de dezabonare din partea de jos a oricărui e-mail comercial pe care îl primim de la dvs.
Vă rugăm să rețineți că este posibil să fie nevoie să păstrăm anumite informații în scopuri de păstrare a evidențelor și/sau pentru a finaliza tranzacțiile inițiate înainte de o solicitare de modificare sau ștergere (de exemplu, atunci când faceți o achiziție sau vă înregistrați pentru o promoție, este posibil să nu puteți face modifică sau șterge informațiile personale furnizate înainte de finalizarea achiziției sau promovării). De asemenea, pot exista informații reziduale care rămân în bazele noastre de date, precum și alte înregistrări care nu sunt șterse.
Vom încerca să procesăm cererile dvs. cât mai repede posibil. Vă rugăm să rețineți că, dacă renunțați la primirea de e-mailuri comerciale de la noi, este posibil să vă trimitem câteva comunicări administrative importante de la care nu vă puteți dezabona.
Dacă vă exercitați opțiunile și drepturile (sau unele dintre ele), este posibil să nu puteți utiliza toate sau o parte din anumite servicii Katarisma.ro.

Informații speciale pentru părinți

Site-urile lui Katarisma.ro nu sunt destinate copiilor, in conformitate cu legea aplicabila, si nu colectam cu buna stiinta informatii de identificare personala de la copii. Cu toate acestea, politica lui Katarisma.ro prevede respectarea legii atunci când este necesar acordul părintelui sau tutorelui înainte de a colecta, utiliza sau dezvălui informații personale de la copii. Ne angajăm să protejăm să respecte confidențialitatea copiilor și să îndemne părinții și tutorii să se implice activ în activitățile și interesele online ale copiilor lor.
Dacă un părinte sau tutore legal devine conștient că propriul copil ne-a furnizat informații personale fără acordul tutorelui legal, vă rugăm să ne contactați la contact@katarisma.ro. Dacă descoperim că un copil ne-a furnizat informații de identificare personală, vom șterge acele informații din fișierele noastre.
Cum ne puteti contacta
Dacă aveți întrebări despre această declarație de confidențialitate sau despre modul în care Katarisma.ro vă folosește datele personale, vă rugăm să contactați Responsabilul nostru cu protecția datelor la contact@katarisma.ro. În mod alternativ, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere competentă din țara sau regiunea în care vă aflați.